Selecteer een pagina

Social Media Bureau Zaltbommel

Op zoek naar een Social Media Bureau Zaltbommel?

Op zoek naar online zichtbaarheid voor je merk? Met Social Media marketing kun je op alle denkbare Social kanalen aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan kanalen als Facebook advertising, Instagram, Snapchat, YouTube en ga zo maar door. Ik help je daar graag bij. Met ervaring in branches grote branches zoals travel en retail, maar ook niche markten als hardverchromen, kan ik een goede strategie voor je bedrijf opzetten op gebied van Social Media Marketing Zaltbommel.

Wat is Social Media Marketing precies?

Even terug naar de basis. Wat houdt Social Media Marketing nou precies in? In feite is dit het gehele proces van het zichtbaar maken van je merk op de Social kanalen zoals Facebook en Instagram. Het pushen van je merk gaat op twee manieren:

  • Organisch: het opzetten van een content kalender en regelmatig posts plaatsen op je tijdlijn
  • Betaald: het inzetten van advertenties, zo relevant mogelijk gemaakt met specifieke targeting instellingen

Op beide vlakken kan DK Online Marketing je bedrijf helpen. Het is vaak ook niet het één of het ander. Als je veel geld in de online advertenties stopt, is het ook goed om ‘gratis’ zichtbaar te zijn met posts op je tijdlijn.

Hoe kan Social Media Bureau Zaltbommel jouw bedrijf helpen?

Online marketing specialisten hebben het vaak over de marketing funnel, een soort trechter waar de bezoeker doorheen gaat. Dit is simpelweg het aankoopproces. Mensen kopen natuurlijk niet gelijk een product van een onbekend merk. Hier gaan verschillende momenten aan vooraf, waarin de bezoeker kennis maakt met het bedrijf. Dit wordt ook wel ‘touchpoints’ genoemd. Dit kan verschillen van een filmpje over je bedrijf tot het posten van een blog. Hierna kan je deze mensen gaan retargeten met specifieke advertenties gebaseerd op die content. Op deze manier is Social Media Marketing inzetbaar in de gehele marketing funnel, van de oriëntatie fase tot aan de aankoop fase!

Daarnaast is alles meetbaar, mits de instellingen goed staan. Bij een Social Media Marketing pakket bij DK Online Marketing zit dit er allemaal bij in begrepen. De Facebook pixel wordt ingesteld en de juiste metrics worden in je tabel gezet. Maatwerk voor een succesvolle Social Media Marketing strategie!

Social Media Bureau Zaltbommel

Grote Social Media kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn hebben vele targeting opties. Hiermee kun je je online boodschap zo specifiek mogelijk maken. Zit je bijvoorbeeld in de bedrijfskleding branche? Target op LinkedIn alleen managers en eigenaren van bedrijven, die in het algemeen over dit soort beslissingen gaan. Wil je op Facebook mensen bereiken met hotels in Spanje? Target de mensen die geïnteresseerd zijn in ‘Vakantie naar Spanje’. De juiste targeting in combinatie met strakke visuals en boodschappen zorgen voor een vlijmscherpe Social Media Marketing Zaltbommel strategie!

Gratis Quick Scan? Neem contact op!

Is je interesse in Social Media Marketing Bureau Zaltbommel gewekt? Ik vertel je graag meer! Mocht je nog meer willen zien, kun je hier klikken voor meer informatie over DK Online Marketing. Neem hiernaast contact met me op.

Summary
Aggregate Rating
4 based on 6 votes
Brand Name
DK Online Marketing
Product Name
Gratis Quick Scan