Selecteer een pagina

Social Media Bureau Den Bosch

Op zoek naar een Social Media Bureau Den Bosch?

Online aan je merkbekendheid werken? Dan ben je bij DK Online Marketing aan het juiste adres! Hét Social Media Bureau Den Bosch dat de juiste Social strategie voor je uitwerkt. Hierbij worden alle kanalen meegenomen als optie. Denk aan bijvoorbeeld Facebook Advertising, Instagram, YouTube, Snapchat en ga zo maar door. Met 5+ jaar ervaring in branches als travel en retail kan ik een passende strategie op het gebied van Social Media Marketing voor jouw bedrijf opstellen.

Wat is Social Media Marketing precies?

Back to the basics. Wat houdt Social Media Marketing eigenlijk precies in? Kort door de bocht komt het neer op het pushen van je merk, product of dienst door de Social kanalen. Dit kunnen grote kanalen als Facebook en Instagram zijn, maar ook relatief nieuwe kanalen zoals Tik Tok. Het online zichtbaar maken van je merk met Social Media Markweting gaat op twee manieren:

  • Organisch: hiermee worden de posts op je tijdlijn bedoeld, het ‘gratis’ pushen van je merk
  • Betaald: dit zijn de advertenties die je in de platformen achter bijvoorbeeld Facebook inlaadt en target op een specifieke doelgroep

DK Online Marketing helpt je bedrijf bij beide manieren. Het is vaak ook de nauwe afstemming tussen beide methodes wat tot een succesvolle strategie leidt.

Hoe kan een Social Media Bureau Den Bosch jouw bedrijf helpen?

In de online marketing wereld wordt er vaak gepraat over de zogenaamde marketing funnel. Dit is een denkbeeldige trechter waar de bezoeker als het ware door heen stroomt, van het eerste klantcontact tot aan de aankoop. De eerste klantcontacten zijn vaak laagdrempelig. Hier vindt de kennismaking plaats tussen bezoeker en bedrijf. Vervolgens wordt er interactie gecreëerd. Tot slot gaat de bezoeker (hopelijk) over tot aankoop. Jij zocht op Social Media Bureau Den Bosch. Hoe kan dit nou van nut zijn voor jouw bedrijf? Dit gaat als volgt.

DK Online Marketing zet een Social Media Marketing strategie uit waarin verschillende ‘touchpoints’ met bezoekers worden getriggerd. Vervolgens wordt er door middel van bijvoorbeeld blogs of winacties interactie gewekt tussen de bezoeker en je bedrijf. Tot slot worden de bezoekers die ook daadwerkelijk interactie hadden met deze posts getarget met product advertenties. Op deze manier is Social Media Marketing aanwezig in jouw gehele marketing funnel.

Social Media Bureau Den Bosch

We gaan samen voor de ideale Social Media strategie voor jouw bedrijf. Ben je meer gericht op de zakelijke markt? Dan gaan we de mogelijkheden op LinkedIn bekijken. Heb je een wat jongere doelgroep met een laagdrempelig product om te kopen? Dan focussen we meer op Facebook en Instagram. De vele specifieke targeting methodes geven zeeën van ruimtes. Kortom: online maatwerk. Samen zetten we een vlijmscherpe Social Media strategie op!

Gratis Quick Scan? Neem hiernaast contact met me op

Heb je vragen? Neem gerust contact op hiernaast! Is je interesse in Social Media Bureau Den Bosch gewekt? Ik vertel je graag meer Mocht je nog meer willen zien, kun je hier klikken voor meer informatie over DK Online Marketing.

Summary
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
DK Online Marketing
Product Name
Gratis Quick Scan