Selecteer een pagina

SEO Bureau Zaltbommel

Op zoek naar een SEO Bureau Zaltbommel?

Zo te zien ben je op zoek naar een SEO Bureau Zaltbommel. DK Online Marketing helpt je lokaal hoog te scoren in Google. Het doel van SEO, de afkorting voor Search Engine Optimization, is organisch hoge posities krijgen in Google. Hoe je hoog komt te staan? Dat hangt af van honderden factoren. Op sommige factoren heb je zelf geen invloed, maar op veel factoren wel! Daar help ik je graag bij.

Wat houdt SEO Zaltbommel eigenlijk in?

In grote lijnen houdt SEO in dat je je content zo goed mogelijk laat aansluiten op de zoekopdracht. In de basis komt het neer op: relevant zijn. Laten we een voorbeeld uitwerken. Stel dat je gevonden wilt worden op SEO Zaltbommel. We beginnen met het creëren van een landingspagina. Dit is een pagina op je website waar je een tekst neerzet over de dienst of het product dat je verkoopt. In dit geval: SEO Zaltbommel. Om deze pagina organisch zo hoog mogelijk te laten scoren is het belangrijk op de volgende punten te letten:

Het idee achter SEO is dat het zoekresultaat aansluitend wordt gemaakt op de zoekterm. Stel dat je gevonden wilt worden op ‘SEO bureau zaltbommel’. We beginnen met het maken van een landingspagina. Deze moet relevant zijn om hoog te scoren. Wat heb je nodig? Hieronder een korte lijst met punten om rekening mee te houden:

  • Hou het bij je focus keyword en laat deze term veel terugkomen op je landingspagina
  • Maak je tekst makkelijk te lezen: schrijf korte zinnen en in de bedrijvende vorm
  • Zorg dat je een lengte van 300 tot 400 woorden aanhoudt
  • Met betrekking tot de structuur is het belangrijk om gebruik te maken van titels, tussenkoppen en alinea’s.

Wat is het nut van SEO marketing?

SEO is een relatief goedkoop kanaal vergeleken met bijvoorbeeld SEA (Search Engine Advertising). Dit laatst genoemde kanaal werkt met een veilig waarbij je een bedrag biedt voor een bepaalde zoekterm. Lang verhaal kort: dit kost veel geld. Niet dat dit kanaal daarom niet de moeite waard is. Helemaal niet. Op korte termijn en ook lager in de sales funnel is dit juist een erg sterk kanaal. Het is daarnaast echter belangrijk om een goede SEO strategie te hebben. Deze twee kanalen lijken tegenpolen, maar werken eigenlijk hand in hand.

Stel dat je een nieuwe landingspagina hebt die op SEO gebied weinig verkeer binnen haalt. Je kan deze pagina een ‘zetje’ geven door er wat SEA advertenties op te laten draaien. Hierdoor wordt de pagina sneller opgepakt op SEO gebied. Een goede afstemming tussen SEO en SEA is erg belangrijk. Ben je dus op zoek naar SEO Zaltbommel, hou dan ook rekening met SEA. Het is aan te raden deze twee kanalen beide te optimaliseren.

Hoger komen met SEO Zaltbommel

Je hebt het net al kunnen lezen: een goede structuur is belangrijk bij het opzetten van een SEO strategie. Mocht je interesse hebben in een gratis quick scan zal ik deze komen toelichten bij de kennismaking. Hier zal ik een aantal optimalisaties bespreken, specifiek voor jouw website. Dit zal verschillen van optimalisaties op SEO gebied, tot SEA en Social Media aanbevelingen.

De volgende stap is kijken naar wat prioriteit heeft. Heb je bijvoorbeeld al veel content op je website staan in de vorm van landingspagina’s? Dan ga ik kijken naar wat er hier verbeterd kan worden om hoger te komen in Google. Heb je nog maar weinig content live staan? Dan zal ik beginnen met het schrijven van deze content. Kortom: geen enkele SEO strategie is hetzelfde. Het is maatwerk en zal voor geen enkele klant hetzelfde zijn.

Contact opnemen voor SEO bureau Zaltbommel

Is je interesse gewerkt? Vraag vrijblijvend een quick scan aan voor SEO Zaltbommel. Dit kost je niks! Bekijk hier mijn portfolio of neem hiernaast contact met me op!

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
DK Online Marketing
Product Name
Gratis Quick Scan