Selecteer een pagina

SEA bureau Zaltbommel – Google Ads

Op zoek naar SEA Bureau Zaltbommel?

Wil je graag hoger staan in Google? Een relatief snelle manier om dit te bereiken is door middel van SEA advertenties in Google Ads. Zo bereik je mensen die op zoek zijn naar termen die jij zelf kan bepalen. Je bent dus extreem relevant, mits je campagnes goed zijn opgezet. Interesse in SEA bureau Zaltbommel? Ik help je hier graag bij, hieronder een korte toelichting!

Wat is SEA precies?

Het idee achter SEA is dat je een aantal advertenties laat zien aan mensen die op relevante woorden zoeken. Ik zal het kort uitleggen met een voorbeeld. Stel dat je als bedrijf vindbaar wilt zijn als mensen zoeken op ‘SEA bureau Zaltbommel’. Je maakt een campagne aan met daarin de advertentiegroep: SEA bureau Zaltbommel. Hierin zet je een aantal advertenties met pakkende teksten om de zoeker over te halen om naar je website te gaan. Dit doe je niet alleen met advertenties, maar ook met extensies als sitelinks en website-informatie. In de advertenties kan je van alles kwijt, van Unique Selling Points van je bedrijf tot de openingstijden.

De volgende stap is het meegeven van een bod aan je advertentiegroep. Je moet namelijk bieden om op een bepaalde plek in de zoekresultaten te komen. Hoe hoger je biedt, logischerwijs, hoe hoger je komt. Dit is echter niet de enige factor waarop Google je rankt. Dit doen ze aan de hand van:

  • De kwaliteit van je landingspagina
  • Advertentie relevantie
  • De hoogte van je bod

Hoe kan een SEA bureau jouw bedrijf helpen?

Als we het over online marketing hebben wordt er vaak over de funnel gepraat. Dit houdt simpelweg in dat de mensen in het algemeen op een bepaalde manier tot aankoop overgaan. Mensen raken eerst in aanraking met je merk. Vervolgens zorg je voor interactie met die mensen en tot slot kopen ze (hopelijk) je product of dienst. SEA kan aanwezig zijn in al deze drie fases. Je kan meer op branding focussen met zoekwoorden die hoog in de funnel zitten, terwijl je mensen met advertenties op productniveau lager in de funnel wilt laten converteren.

Alles is meetbaar met Google Ads, mits je de instellingen goed hebt staan. Wanneer je een SEA pakket bij DK Online Marketing afneemt is dit geheel inbegrepen. Er worden Google Analytics en Google Tag Manager accounts aangemaakt die het meten van je Google Ads en overige website prestaties mogelijk maakt. Zo kun je precies zien welke advertentiegroep sales binnen haalt, en welke advertentiegroep nog geoptimaliseerd kan worden!

SEA Bureau Zaltbommel: plan van aanpak

Een goede account structuur is belangrijk als je begint met SEA. Een onderverdeling in overzichtelijke campagnes, gescheiden op bijvoorbeeld verschillende producten of diensten. Je kan er ook voor kiezen om op funnel fases te scheiden: hoog, midden en laag. Er zijn vele opties om tot een strakke SEA strategie te komen. We gaan samen zitten om de beste strategie voor jouw bedrijf samen te stellen!

Gratis quick scan? Neem contact op

Is je interesse in SEA Bureau Zaltbommel gewekt? Ik vertel je graag meer! Mocht je nog meer willen zien, kun je hier klikken voor meer informatie over DK Online Marketing. Neem hiernaast contact met me op.

Summary
Aggregate Rating
5 based on 5 votes
Brand Name
DK Online Marketing
Product Name
Gratis Quick Scan