Selecteer een pagina

SEA uitbesteden? Hoger komen in Google

Het uitbesteden van SEA

Wil jij je SEA uitbesteden? DK Online Marketing is jouw online professional! Ik zet je SEA campagnes voor je in elkaar. Aanmaken, optimaliseren en rapporteren.

SEA uitbesteden: wat houdt het in?

Snel conversies en daarmee een hogere omzet binnenhalen via je website? Of juist leads scoren die je vervolgens met een telefoontje binnen kunt koppen? Dan is SEA een perfect kanaal voor jou! Dit online marketing kanaal, voluit Search Engine Advertising genoemd, is in staat om op bepaalde zoektermen in Google advertenties te triggeren. Je koopt dus in feite ruimte in de zoekmachine. Meer weten? Vraag hieronder een gratis Quick Scan aan en kijk wat ik voor je kan betekenen!

Waarom is SEA uitbesteden handig?

Het inkopen van deze SEA advertenties in Google vergt tijd, inspanning en kennis. Iets wat niet alle bedrijven altijd paraat hebben. Bij DK Online Marketing kun je al je SEA uitbesteden. Van het opzetten van de campagnes, tot zoekwoordanalyses en het optimaliseren van je account. Je zit nergens aan vast en kunt adverteren op relevante zoektermen voor jouw bedrijf.

Mogelijkheden van SEA

Er zijn verschillende kanten die je op kunt met SEA in Google Ads. Je kunt puur focussen op de zoekmachine. Dit zijn Search Ads. Je kunt ook op andere plekken in het Google Netwerk adverteren:

  • Google Display ads (bannering)
  • Google Shopping (met een productfeed)
  • Google video ads (YouTube)

Neem contact op voor het uitbesteden van je SEA

Dus, heb je vragen naar aanleiding van mijn verhaal over Search Engine Advertising? Of interesse in een gratis Quick Scan? Neem dan hieronder contact op! Wil je meer informatie over mijn diensten? Bekijk dan hier mijn portfolio. Ik help je graag!

Veelgestelde SEA vragen

Wat is SEA?

Kort door de bocht: met SEA kom je met je website hoger in Google te staan op zoektermen die je zelf bepaalt! Wil je gevonden worden op ‘fysiotherapie den bosch’? Dan maken we daar een campagne voor aan met advertenties die worden getriggerd op dat zoekwoord. Vervolgens betaal je hier een klikprijs voor (CPC). Meer weten over SEA? Neem contact op en ontvang een gratis quick scan!

Waarom zou je SEA niet zelf doen?

Het is zeker mogelijk om zelf zoek advertenties aan te maken voor je website. Vaak wordt dit echter uitbesteed aan een freelancer, of er wordt iemand voor aangenomen. Dit is niet voor niks: het is een zeer specialistisch vakgebied. Een fout is snel gemaakt en dat kan tot in de honderden of duizenden euro’s oplopen.

Is SEA ook rendabel als ik een dienst aanbied?

Zeker! Door de jaren heen heb ik veel klanten gehad die niks verkopen online, maar juist een dienst aanbieden. Denk aan een advocaten kantoor, maar ook aan een telefoon reparatie zaak. Door conversies in te stellen voor het maken van een afspraak op je website kun je bijvoorbeeld al een hoop meetbaar maken. Daarnaast heeft Google ook Store Visits gelanceerd, waarmee je kunt zien hoeveel van je klikken hebben geresulteerd in winkelbezoeken.

Hoeveel kost het uitbesteden van SEA?

Prijzen verschillen per klant. Je kunt al een maandelijks SEA abonnement afsluiten vanaf 170,-. Meer weten? Neem contact op en ontvang vrijblijvend een op maat gemaakte offerte.

Summary
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
DK Online Marketing
Product Name
SEA uitbesteden