Selecteer een pagina

SEA Bureau Den Bosch – Google Ads

Op zoek naar een SEA bureau Den Bosch

Wil je hoog scoren in Google? Een goede manier om dit te bereiken is door middel van SEA advertenties met Google Ads. Op deze manier bereik je de mensen die zoeken op termen die jij zelf bepaalt. Je bent dus extreem relevant, mits je campagnes goed zijn opgezet. Interesse in een SEA bureau Den Bosch? Hieronder leg ik het een en ander uit!

SEA Bureau Den Bosch: wat is het precies?

Het principe van SEA is dat er een zoekadvertentie wordt getriggerd door een x aantal zoekwoorden. Stel dat je als bedrijf gevonden wilt worden op ‘SEA Den Bosch’, dan zijn dit ook je zoekwoorden. Voor deze zoekopdracht maak je een advertentiegroep aan. Hier zet jevervolgens specifieke advertenties in, die matchen met ze zoekintentie van de bezoeker. Zo kan je als bedijf je Unique Selling Points noemen, je prijzen en je locatie. Je hebt hier veel vrijheid in.

Vervolgens ga je een bod meegeven aan je advertentiegroep. Dit doe je omdat je op je zoekwoord gaat ‘bieden’, net zoals je concurrenten. Je komt dus in een ‘online veilig’ terecht. Hoe hoog je scoort op de betreffende zoekopdracht, hangt af van 3 factoren:

  • De hoogte van je bod
  • Kwaliteit van je landingspagina
  • Advertentie relevantie

Wanneer zet je SEA Den Bosch in?

SEA is een online marketing kanaal dat in de gehele funnel kan worden ingezet. Zo kan je bovenaan de funnel meer richten op branded zoektermen. Je kan mid-funnel gaan zitten, waarbij je meer richting de aankoop gaat met je zoektermen. En vervolgens heb je je aankoop zoektermen, dit zijn de termen die bezoekers bij Google intypen vlak voordat ze converteren.

Je kan vervolgens vrijwel alle prestaties van je campagnes meten, mits de instellingen goed staan. Bij een SEA pakket bij DK online Marketing is deze opzet geheel inbegrepen. Zo worden Google Tag Manager, Google Analytics en de benodigde tags geïnstalleerd. Je kan hiermee precies zien welke campagnes en welke advertentiegroepen verkopen binnen halen. Goede groepen kun je pushen en uitbreiden, slecht presterende groepen kun je anderzijds optimaliseren of uit zetten.

Hoe scoor ik hoog met SEA Den Bosch

Een goede account structuur is belangrijk als je begint met SEA. Een onderverdeling in overzichtelijke campagnes, gescheiden op bijvoorbeeld verschillende producten of diensten. Je kan er ook voor kiezen om op funnel fases te scheiden: hoog, midden en laag. Er zijn vele opties om tot een strakke SEA strategie te komen.

Gratis quick scan? Neem contact op

Heb je interesse in een gratis quick scan om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn voor SEA Den Bosch? Neem dan hiernaast contact met me op! Meer info over DK Online Marketing? Bekijk hier mijn portfolio.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
DK Online Marketing
Product Name
Gratis Quick Scan