Selecteer een pagina

Online Marketing Bureau Brabant

Op zoek naar een Online Marketing Bureau in Brabant?

Ben je op zoek naar een online marketing bureau in Brabant? Ik help je graag verder! Mijn naam is Daan Korteweg en ik ben 5 jaar geleden begonnen als Freelance Online Marketing Specialist. Ik ben werkzaam in de omgevingen Oss en Den Bosch, centraler in Brabant krijg je het niet!

Waarmee kan ik je helpen op Online Marketing gebied? Denk aan kanalen als SEA, SEO, Social Media of een stuk Data Analyse. DK Online Marketing is jouw online professional. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend een Quick Scan aan:

Werkzaamheden Online Marketing Bureau

DK Online Marketing is er voor zowel starters als gevestigde bedrijven. Of je nu net gaat beginnen met het opzetten van je online marketing kanalen of als je je Google Ads campagnes al hebt ingericht. Maar wat doe ik precies?

In de Online Marketing wereld zijn SEO, SEA & Social Media de grootste disciplines. Hierin wordt het meeste geld verdiend (en uitgegeven). Als Online Marketing Bureau in Brabant en omgeving help ik je graag verder op weg met je lokale of nationale internet marketing. Wat heb ik je te bieden? Ruim 5 jaar online marketing ervaring in:

  • Branches als Retail, Insurance & Travel
  • Budgetten van +€1.000.000,- in Google Ads
  • Facebook Advertenties voor 20+ pagina’s

Werkwijze

Het is van belang dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Daarom wordt er na de kennismaking een eerste sessie ingepland waarin het plan van aanpak wordt besproken en doelen worden opgesteld. De doelen zullen regelmatig geëvalueerd worden. Op deze manier wordt de kwaliteit van je online marketing Brabant gewaarborgd!

Online Marketing Bureau Brabant nodig? Neem contact op!

Heb je naar aanleiding van dit stuk vragen op het gebied van Online Marketing? Of ben je op zoek naar een online marketeer in Brabant? Neem dan hieronder contact met me op. Meer informatie over mijn diensten? Bekijk mijn portfolio hier. Ik help je graag!

Summary
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
DK Online Marketing
Product Name
Gratis Quick Scan