Selecteer een pagina

Google Tag Manager instellen of installeren

Hulp bij instellen Google Tag Manager

Wil je niet altijd afhankelijk zijn van je website developer voor het implementeren van o.a. Marketing pixels of codes? Dan raad ik van harte Google Tag Manager aan! Een ideale tool waarmee je in korte tijd vrijwel alles rondom je website kunt instellen en meten. Denk bijvoorbeeld aan je Facebook pixel, je Google Ads remarketing en Google Analytics E-Commerce tracking.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de Google Tag Manager installatie? Ik help je graag! Neem via de knop hieronder contact met me op, je krijgt binnen 24 uur antwoord op je vraag.

Google Tag Manager instellen

Er zijn honderden tags beschikbaar in Google Tag Manager. Ik noemde net al de drie meest gebruikte tags in de online wereld:

  • Google Analytics E-Commerce tracking: hierbij wordt het online verkeer en de omzet van je website in kaart gebracht.
  • Google Ads tracking: hiermee wordt de juiste conversie waarde aan campagnes in je Google Ads account toegewezen. Daarnaast kan je hiermee ook gebruik maken van remarketing (opnieuw targeten van je website bezoekers).
  • Facebook pixel: van remarketing tot het benaderen van prospects op basis van interesses, het kan allemaal met de Facebook Pixel.

Naast deze tags zijn er zoals ik al zei enorm veel anderen die je met Google Tag Manager in kan stellen. Bijvoorbeeld Bing ads, maar ook affiliate netwerken zoals Daisycon, Tradetracking en Awin.

Wat kost Google Tag Manager uitbesteden?

Wil je Google Tag Manager uitbesteden? Ik help je graag verder op weg. Met ruim 5 jaar online marketing ervaring heb ik verschillende bedrijven geholpen met Google Tag Manager instellen. Hieronder zie je de pakketprijzen. Heb je vragen of zijn jouw wensen niet in een pakket te verpakken? Neem gerust contact op, dan ontvang je vrijblijvend een op maat gemaakte offerte!

  • Basic: 295,- (eenmalig)

Het basis pakket bevat de implementatie van Google Tag Manager, Google Analytics basisconfiguratie en het instellen van marketing pixels trackers. Bijvoorbeeld van Google Ads.

  • Advanced: 595,- (eenmalig)

Dit pakket omvat alle services van het basic pakket, met daarnaast de mogelijkheid om diverse doelen meetbaar te maken in Google Analytics. Denk bijvoorbeeld aan een statische bedankt pagina voor het verzamelen van leads.

  • Enterprise: vanaf 1.095,- (eenmalig)

Dit pakket omvat alle services van de basic en advanced pakketen, met daarnaast de mogelijkheid om enhanced E-Commerce tracking in te stellen. Hiermee kun je de omzet van je website precies in kaart brengen. Daarnaast heb je met dit pakket ook de mogelijkheid om Data Dashboards te krijgen in Google Data Studio. Op deze manier kun zit je dicht op je online prestaties: meten is weten.

Waarom DK Online Marketing?

Wat heb ik je te bieden? Ruim 5 jaar online marketing ervaring in:

  • Branches als Retail & Travel
  • MIljoenen budgetten in Google Ads
  • Facebook Advertenties voor 20+ pagina’s

Meer weten? Neem gerust een kijkje op m’n LinkedIn pagina (https://www.linkedin.com/in/daankorteweg/) of neem hieronder contact met me op!

Contact opnemen voor Google Tag Manager installatie

Summary
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
DK Online Marketing
Product Name
Google Tag Manager installatie
Price
EUR 295
Product Availability
Available in Stock