Selecteer een pagina

Freelance online marketeer – Online Marketing Specialist

Op zoek naar een Freelance Online Marketing Specialist?

Een freelance online marketeer of online marketing specialist nodig? Ik help je bij vrijwel alle disciplines binnen de internet marketing wereld. Denk hierbij aan SEA, Social Media Advertising, SEO advies, Display Advertising & Data Analyse.

SEA – Freelance online marketeer

Ambities om aan de slag te gaan met Search Engine Advertising, oftewel SEA? Of ben je er al mee bezig en wil je je campagnes optimaliseren? Ik help je hier graag mee verder! Met werkzaamheden in de reisbranche, retail wereld en niche markten als tuinbouw verlichting en hardverchromen heb ik een ruime ervaring in SEA.

SEO – Freelance online marketeer

Hoger komen in Google zonder betaalde advertenties? Ik help je graag verder op het gebied van SEO. Van copywriting en redigeren van het juist instellen van je meta tags en het werken met sitemaps.

Social Advertising – Freelance online marketeer

Wil je werken aan je naamsbekendheid? Dan is adverteren op Social Media iets voor jou. Op kanalen als Facebook, Instagram en Snapchat kun je een enorm bereik creëren. Dit alles met een zeer gedetailleerde targeting! Dus ben je op zoek naar een freelance social media specialist, neem contact op.

Is je interesse gewekt? Vraag een gratis Quick Scan aan of neem contact op

Heb je vragen over hoe ik je kan helpen? Uitvoerend in de campagnes of als sparringpartner: ik help je graag! Neem hieronder contact met me op. Meer informatie over mijn diensten? Bekijk mijn portfolio hier.

Summary
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
DK Online Marketing
Product Name
Gratis Quick Scan